Rosalia Padding

Mijn naam is Rosalia Padding en ik ben woonachtig in Hoogeveen.
 
Sinds januari 2018 ben ik als assistente werkzaam binnen het huisartsenteam van dokter de Boer.
Na het behalen van mijn diploma tot doktersassistente ben ik gaan werken bij een grote groepspraktijk. Het persoonlijke contact en de bekendheid met de patiƫnten dat een solopraktijk met zich meebrengt past beter bij mijn karakter, dan het massale van een groepspraktijk.
Ook in de praktijkvisie van dokter de Boer: laagdrempelige en toegankelijke zorg leveren, waarbij het huisartsenteam zoveel mogelijk medische en psychische klachten zelf afhandelt in de eigen praktijk kan ik mij vinden.
 
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit balie en telefoon bemannen en de daarbij horende administratieve handelingen.
Daarnaast kan ik medisch technische handelingen uitvoeren zoals o.a. oren uitspuiten, injecteren, audiogram afnemen, wratten aanstippen, ecg's afnemen, urine controle en uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek afnemen.
 
De veelzijdigheid dat het werken binnen het huisartsenteam met zich meebrengt, de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van nascholing, de ontspannen sfeer binnen het team, het persoonlijke contact met patiƫnten maakt het werken in deze praktijk plezierig en ik hoop hier dan ook nog vele jaren te mogen werken.